Holivud

Zak Еfron dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

  • Izvor: Jutarnji.hr
  • 12.12.2023. 22:31

"I want it all" pjevale su njegove kolege iz filma „Srednjoškolski mjuzikl“, ali je ipak on taj koji je dobio (skoro) sve. Holivud je prepoznao rad Zaka Еfrona i dodijelio mu zvijezdu na Bulevaru slavnih.

Velikom događaju prisustvovali su njegovi prijatelji i porodica i kolege Džeremi Alen Vajt i Majls Teler, a u svom govoru Еfron se prisjetio i Metjua Perija. 

"Metju je bio veoma ljubazan i velikodušan prema meni dok smo snimali '17 Again'. Rad sa njim i režiserom filma, gurnuo me je u sljedeće poglavlje moje karijere. I za to, hvala puno Metju'', rekao je Еfron, koji se od djetinjstva bavi plesom, pjevanjem i glumom.

Proslavio se u filmu „Srednjoškolski mjuzikl”, pa se zahvalio Keniju Ortegi i Bilu Bordenu jer su odigrali veliku ulogu u njegovom početku. 

"Vječno sam vam zahvalan. I dalje razmišljam o tome svaki dan, i pjevam pjesme pod tušem", rekao je on. Osim njega, govor je održao i njegov kolega Teler, sa kojim je glumio u filmu „Taj nezgodan trenutak”.

"Ti si čovjek, mit i legenda. Za moju generaciju, našu generaciju, Zak je bio i ostao prva prava superzvijezda koja je zaista izašla iz naše klase", rekao je Teler umiljato.

"Mnogo ste se žrtvovali za mene i moj život. Hvala vam što ste vjerovali u mene, vi ste razlog zašto sam danas ovdje", poručio je glumac roditeljima.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.