Холивуд

Зак Ефрон добио звијезду на Булевару славних

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 12.12.2023. 22:31

"I want it all" пјевале су његове колеге из филма „Средњошколски мјузикл“, али је ипак он тај који је добио (скоро) све. Холивуд је препознао рад Зака Ефрона и додијелио му звијезду на Булевару славних.

Великом догађају присуствовали су његови пријатељи и породица и колеге Џереми Ален Вајт и Мајлс Телер, а у свом говору Ефрон се присјетио и Метјуа Перија. 

"Метју је био веома љубазан и великодушан према мени док смо снимали '17 Again'. Рад са њим и режисером филма, гурнуо ме је у сљедеће поглавље моје каријере. И за то, хвала пуно Метју'', рекао је Ефрон, који се од дјетињства бави плесом, пјевањем и глумом.

Прославио се у филму „Средњошколски мјузикл”, па се захвалио Кенију Ортеги и Билу Бордену јер су одиграли велику улогу у његовом почетку. 

"Вјечно сам вам захвалан. И даље размишљам о томе сваки дан, и пјевам пјесме под тушем", рекао је он. Осим њега, говор је одржао и његов колега Телер, са којим је глумио у филму „Тај незгодан тренутак”.

"Ти си човјек, мит и легенда. За моју генерацију, нашу генерацију, Зак је био и остао прва права суперзвијезда која је заиста изашла из наше класе", рекао је Телер умиљато.

"Много сте се жртвовали за мене и мој живот. Хвала вам што сте вјеровали у мене, ви сте разлог зашто сам данас овдје", поручио је глумац родитељима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.