ATV

Jednostavno je

Modni dodaci s kojima ćete izgledati luksuznije

 • 21.11.2023. 14:22

Modni eksperti u svom garderoberu uvijek imaju klasične, vanvremenske komade koji ne izlaze iz mode. Oni su baza svega – bilo da je u pitanju široki sako sa naramenicama, crne cigarete pantalone, mala crna haljina, ili obični top u bijeloj boji koji tako dobro ide uz džins. Ali ono što ove vječite kombinacije zapravo podiže na viši nivo jesu aksesoari ili dodaci.

Zlatne minđuše postale su poput šminke bez kog ne izlazimo iz kuće, a bordo torbu je kao imperativ sezone postavio Simon Port Žakmis, te zapečatio Sabato i Ankora kolekciju. U nastavku otkrijte aksesoare koji će učiniti da vaš stil ove jeseni izgleda skuplje i elegantnije.

1. Crvena torba

Glavni utisak sa modnih revija za jesen/zimu 2023, to je da vatreno crvena prevladava, a šik aksesoari poput torbi su u fokusu. Kao što su dokazale kolekcije velikih brendova, torba u ovoj boji će učiniti da izgledate modno i luksuzno.

2. Zlatne minđuše

Raskošni duh starih vremena želi bismo da osjetimo svaki dan, ali ipak, u manje ekstravagantnim prilikama biramo suptilnije komade nakita. Važno je samo da su uvijek zlatni, piše Еl Srbija.

3. Svilena marama

Šik dezenirana marama možda odiše duhom starih vremena i filmova s Odri Hepbrn u glavnoj ulozi, ali je zapravo danas nose moderne djevojke. Svaka modna kombinacija dobija sofisticirani ton, a ako želite vajb Francuskinja, umjesto kose, vežite je oko vrata.

4. Naočare u obliku pravougaonika

Da budemo iskreni, naočare same po sebi čine da izgledate skuplje, ali su pravougaone siluete one koje ove godine izazivaju vau efekat.Pratite nas i putem Vibera

 • 12:15 Biznis klub (R)

  ‘Biznis klub’ približava ekonomiju i pruža relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, prati ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražuje njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.