ATV

Једноставно је

Модни додаци с којима ћете изгледати луксузније

 • 21.11.2023. 14:22

Модни експерти у свом гардероберу увијек имају класичне, ванвременске комаде који не излазе из моде. Они су база свега – било да је у питању широки сако са нараменицама, црне цигарете панталоне, мала црна хаљина, или обични топ у бијелој боји који тако добро иде уз џинс. Али оно што ове вјечите комбинације заправо подиже на виши ниво јесу аксесоари или додаци.

Златне минђуше постале су попут шминке без ког не излазимо из куће, а бордо торбу је као императив сезоне поставио Симон Порт Жакмис, те запечатио Сабато и Анкора колекцију. У наставку откријте аксесоаре који ће учинити да ваш стил ове јесени изгледа скупље и елегантније.

1. Црвена торба

Главни утисак са модних ревија за јесен/зиму 2023, то је да ватрено црвена превладава, а шик аксесоари попут торби су у фокусу. Kао што су доказале колекције великих брендова, торба у овој боји ће учинити да изгледате модно и луксузно.

2. Златне минђуше

Раскошни дух старих времена жели бисмо да осјетимо сваки дан, али ипак, у мање екстравагантним приликама бирамо суптилније комаде накита. Важно је само да су увијек златни, пише Ел Србија.

3. Свилена марама

Шик дезенирана марама можда одише духом старих времена и филмова с Одри Хепбрн у главној улози, али је заправо данас носе модерне дјевојке. Свака модна комбинација добија софистицирани тон, а ако желите вајб Францускиња, умјесто косе, вежите је око врата.

4. Наочаре у облику правоугаоника

Да будемо искрени, наочаре саме по себи чине да изгледате скупље, али су правоугаоне силуете оне које ове године изазивају вау ефекат.Пратите нас и путем Вибера

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.