ATV

Armani objasnio

U čemu žene najviše griješe kada kupuju kapute: Uz ove savjete izgledaćete uvijek otmjeno

  • Izvor: B92
  • 11.11.2023. 16:58

Legendarno modno ime i jedan od najuticajnijih i najvećih modnih kreatora današnjice, Đorđo Armani, otkrio je u čemu je tajna savršenog kaputa, a njegov modni savjet će vam možda pomoći da pronađete svoj idealan komad za predstojeću zimu.

Prva greška: Loš kroj kaputa

"Uvijek je stvar u kroju. Žene, ali i muškarci, treba da obrate posebnu pažnju na to kako im kaput stoji. Ako je preveliki, progutaće onoga ko ga nosi, pretjesan će biti neudoban i neće lijepo leći preko odjeće koja se nosi ispod kaputa", naglasio je Armani.

Druga greška: Predugi rukavi

"Prema mom mišljenju, dobar kaput oko grudi i ramena treba prirodno da pada, rukavi treba da se zaustave na zglobu koji je senzualan i zavodljiv dio tijela, treba da se nazire", savjetuje Armani.

Treća greška: Bira se trend, a ne klasika

"Dobar kaput treba da bude multifunkcionalan, da možete da ga nosite na posao i u raznim situacijama, pa je zato investicija u klasične komade dobra. Kao što je slučaj i sa bilo kojim drugim komadom odjeće, ne treba da se nosi na rigdan način, već nonšalantno, opušteno, sa samopouzdanjem", istakao je modni kreator.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: