ATV

Армани објаснио

У чему жене највише гријеше када купују капуте: Уз ове савјeте изгледаћете увијек отмјено

  • Извор: Б92
  • 11.11.2023. 16:58

Легендарно модно име и један од најутицајнијих и највећих модних креатора данашњице, Ђорђо Армани, открио је у чему је тајна савршеног капута, а његов модни савјет ће вам можда помоћи да пронађете свој идеалан комад за предстојећу зиму.

Прва грешка: Лош крој капута

"Увијек је ствар у кроју. Жене, али и мушкарци, треба да обрате посебну пажњу на то како им капут стоји. Ако је превелики, прогутаће онога ко га носи, претјесан ће бити неудобан и неће лијепо лећи преко одјеће која се носи испод капута", нагласио је Армани.

Друга грешка: Предуги рукави

"Према мом мишљењу, добар капут око груди и рамена треба природно да пада, рукави треба да се зауставе на зглобу који је сензуалан и заводљив дио тијела, треба да се назире", савјетује Армани.

Трећа грешка: Бира се тренд, а не класика

"Добар капут треба да буде мултифункционалан, да можете да га носите на посао и у разним ситуацијама, па је зато инвестиција у класичне комаде добра. Као што је случај и са било којим другим комадом одјеће, не треба да се носи на ригдан начин, већ ноншалантно, опуштено, са самопоуздањем", истакао је модни креатор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм