Армани објаснио

У чему жене највише гријеше када купују капуте: Уз ове савјeте изгледаћете увијек отмјено

 • Извор: Б92
 • 11.11.2023. 16:58

Легендарно модно име и један од најутицајнијих и највећих модних креатора данашњице, Ђорђо Армани, открио је у чему је тајна савршеног капута, а његов модни савјет ће вам можда помоћи да пронађете свој идеалан комад за предстојећу зиму.

Прва грешка: Лош крој капута

"Увијек је ствар у кроју. Жене, али и мушкарци, треба да обрате посебну пажњу на то како им капут стоји. Ако је превелики, прогутаће онога ко га носи, претјесан ће бити неудобан и неће лијепо лећи преко одјеће која се носи испод капута", нагласио је Армани.

Друга грешка: Предуги рукави

"Према мом мишљењу, добар капут око груди и рамена треба природно да пада, рукави треба да се зауставе на зглобу који је сензуалан и заводљив дио тијела, треба да се назире", савјетује Армани.

Трећа грешка: Бира се тренд, а не класика

"Добар капут треба да буде мултифункционалан, да можете да га носите на посао и у разним ситуацијама, па је зато инвестиција у класичне комаде добра. Као што је случај и са било којим другим комадом одјеће, не треба да се носи на ригдан начин, већ ноншалантно, опуштено, са самопоуздањем", истакао је модни креатор.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.