ATV

Astrologija

Ova tri horoskopska znaka imaće sreće s finansijama u decembru

 • Izvor: Radio Sarajevo
 • 07.12.2023. 08:26

Astrolozi su imenovali tri horoskopska znaka kojima će vjerovatnoća povećanja prihoda i optimizacije troškova biti mnogo veća od ostalih.

Za njih će decembar biti posebno pozitivan i uspješan. Otkrijte jeste li među njima!

Škorpije

Škorpije će imati mnogo šanse za uspjeh na polju finansija. Možda će naučiti nešto važno i zanimljivo, a to znanje će im otvoriti oči za sve što se događa. To bi mogla biti neka važna činjenica o konkurenciji i neprijateljima ili nova saznanja o vašem omiljenom poslu.

Trebate pažljivo pratiti sve što se događa oko vas. Da biste povećali svoje prihode, moraćete i više raditi. Rad će biti nagrađen u bliskoj budućnosti.

Jarac

U decembru će Jarci odgovornim rješavanjem problema moći povećati svoje prihode. Ovo će biti odlično vrijeme da kolegama i nadređenima pokažete svoje vještine, predanost i visoku profesionalnost.

Ovakvim postupcima Jarci će moći postaviti neprijatelje i zavidne ljude na svoje mjesto i uspostaviti nove korisne poslovne kontakte. Zvijezde i planeta u decembru će ljudima ovog znaka pomoći da pronađu nove izvore prihoda, kao i da steknu nove vještine, saznaju važne tajne i sitnice koje će im dati prednost u budućnosti.

Ribe

Ribe će moći obaviti važne kupovine. Negd‌je ćete moći ušted‌jeti novac, negd‌je ćete moći pronaći važnu odluku vezanu za posao.

Intuicija će biti izvrsna pomoć za finansijski uspjeh. Ona će svakako biti puno jača od one kod većine znakova.To će pomoći Ribama da brže donose odluke od drugih ljudi.

Predstavnici ovog znaka moći će zaobići finansijske probleme i nevolje, čuvajući svoj kapital.

Neka vam decembar i općenito kraj 2023. bude vrijeme velikih uspjeha, piše Stori.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisije: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.