ATV

Predsjednik Narodne skupštine

Stevandić: Odgovor na pismo opozicije u ponedjeljak, nema kršenja zaključaka parlamenta

 • Izvor: SRNA
 • 25.08.2023. 17:50

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da će odgovor na otvoreno pismo opozicionih partija dostaviti iduće sedmice, odnosno učiniti ga javnim u ponedjeljak, 28. avgusta, kada će se taksativno i pravno vidjeti da nema kršenja zaključaka parlamenta Srpske.

"Ovo vidim kao nekakvu političku priliku opozicije da nakon završetka ljeta pokuša da se učini vidljivijom. Mislim da su pogrešno izabrali temu i da su najvidljiviji trebali biti na odbrani imovine Republike Srpske i funkcionera Republike koji su optuženi jer čuvaju tu imovinu", poručio je Stevandić u izjavi za Srnu.

On smatra da nije primjereno da opozicija reaguje na ovakav način prije nego što je dobila njegov odgovor.

"Ja sam najavio da ću poslati odgovor i zašto oni nemaju strpljenja do ponedjeljka, pokazaće se u narednom periodu", zaključio je Stevandić.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je danas u Istočnoj Ilidži da su predstavnici Kluba poslanika SDS-PDP-Lista za pravdu i red u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputili otvoreno pismo predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nenadu Stevandiću u kojem traže održavanje posebne sjednice sa informacijom o realizaciji zaključaka parlamenta Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Serija: Istine i laži (R) (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.