ATV

Zagreb

Incident na koncertu Prijovićke, oglasila se pjevačica

 • Izvor: B92
 • 02.12.2023. 10:29

Aleksandra Prijović juče je održala prvi od koncerata u nizu u zagrebačkoj Areni koja je bila dupke puna. Jedan manji incident ipak je obilježio ovu prvu koncertnu noć.

Naime, jedna djevojka iz publike krenula je iz partera da se penje na binu, vjerovatno kako bi pozdravila pjevačicu čiji je očigledno fan, međutim, obezbjeđenje je brzo reagovalo i sklonilo je. Pjevačica je sa bine vidjela šta se događa, a po završetku koncerta izjavila je da joj je žao što su djevojku sklonili sa stejdža.

„Kume, nikad ti ovo neću zaboraviti“: Pejović zapjevao Prijom u Areni u Zagrebu

„Kume, nikad ti ovo neću zaboraviti“: Pejović zapjevao Prijom u Areni u Zagrebu

"Devojka je izašla na scenu, što se naravno dešava na koncertima. Kada sam shvatio šta se dešava, bilo mi je žao što se popela i nije prišla meni. Kada sam joj rekla da dođe, nisam je više vidjela", rekla je Aleksandra Prijović o djevojci koja je pokušala da se popne na binu tokom prvog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Obezbjeđenje je odvelo djevojčicu, a kada je Aleksandra to shvatila, otišla je da provjeri šta se dešava. I nju je pozvala na scenu, ali djevojke više nije bilo.

Saša Popović otkrio kako je počela Aleksandra Prijović

Saša Popović otkrio kako je počela Aleksandra Prijović

"Mogla si da budeš na sceni i da ostaneš sa mnom", poručila joj je na koncertu Aleksandra.

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Agrar (R)

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada.

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Еmisija: Autošop magazin (R)

  Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

 • 13:25 Еnergo klub (R)

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.