Petar Mitić

Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo: Pjevač o detaljima iz braka

  • 22.04.2024. 16:27

Ivana Pavković i Petar Mitić vjenčali su se u julu 2016, nakon pet godina emotivne veze, i imaju troje djece.

Mnogo puta se šuškalo da se ovaj par razvodi "zbog Petrovih ispada sa ženama", ali se ovo posljednjih godina smirilo, naročito od kada su dobili djecu.

Upravo su raskid i razvod najtraženiji pojmovi na internetu kada je riječ o lijepoj Ivani, što je prokomentarisao Petar Mitić, podijelivši s javnošću zanimljivu situaciju u kojoj su se našli. 

"Jeste odjeknula vijest da se Ivana i ja razvodimo, a jako je zanimljivo da je Ivanu zvala novinarka, a nas dvoje u tom momentu u krevetu. I to je činjenica, normalno, muž i žena u krevetu. Mazili smo se, češkali, pričali i Ivana me zbunjeno pogledala i kaže: 'Mi se razvodimo" prisjetio se Petar.

"Rekoh 'pa dobro, i to je okej'. Apropo te priče, nažalost, mnogo naših kolega su u procesu ili su već razvedeni, neki sa djecom, neki bez, to je danas postalo normalno", naveo je Mitić.

"Nekada je to bila sramota, pa su muškarci svašta nešto trpeli, ali i žene, a danas čim ispadne neka malo ozbiljnija svađa, ljudi se odmah razvode", zaključio je pjevač za "Divan šou".

Ivana i Petar imaju trojicu sinova - najstarijeg Vujadina i blizance Vojina i Vuka.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera