Петар Митић

Мазили смо се у кревету, а онда ме је погледала и рекла да се разводимо: Пјевач о детаљима из брака

  • 22.04.2024. 16:27

Ивана Павковић и Петар Митић вјенчали су се у јулу 2016, након пет година емотивне везе, и имају троје дјеце.

Много пута се шушкало да се овај пар разводи "због Петрових испада са женама", али се ово посљедњих година смирило, нарочито од када су добили дјецу.

Управо су раскид и развод најтраженији појмови на интернету када је ријеч о лијепој Ивани, што је прокоментарисао Петар Митић, подијеливши с јавношћу занимљиву ситуацију у којој су се нашли. 

"Јесте одјекнула вијест да се Ивана и ја разводимо, а јако је занимљиво да је Ивану звала новинарка, а нас двоје у том моменту у кревету. И то је чињеница, нормално, муж и жена у кревету. Мазили смо се, чешкали, причали и Ивана ме збуњено погледала и каже: 'Ми се разводимо" присјетио се Петар.

"Рекох 'па добро, и то је океј'. Апропо те приче, нажалост, много наших колега су у процесу или су већ разведени, неки са дјецом, неки без, то је данас постало нормално", навео је Митић.

"Некада је то била срамота, па су мушкарци свашта нешто трпели, али и жене, а данас чим испадне нека мало озбиљнија свађа, људи се одмах разводе", закључио је пјевач за "Диван шоу".

Ивана и Петар имају тројицу синова - најстаријег Вујадина и близанце Војина и Вука.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера