Pjevač

Mile Kitić ima čak tri penzije: Еvo koliki iznos prima iz Njemačke

 • 22.04.2024. 13:24

Pjevač Mile Kitić poput njegove koleginice Lepe Lukić prima čak tri penzije.

Mile Kitić je, naime, jednom prilikom otkrio kolika su mu penziona primanja.

– Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. BiH 62 evra, pošto sam živio u Sarajevu, uplaćivao sam penziono i socijalno. Imam i ovdje 70 evra, može da se skupi za ručak. Šalim se malo, uplaćivao sam minimalce samo da bih imao zdravstveno osiguranje. Imam nešto malo i njemačke penzije, ali, ako se do sad nisam organizovao da mirno provedem ostatak života, onda bi trebalo da me ubiju. Pedeset godina pjevam, poderao sam se pjevajući, ako nisam uspio nešto da sačuvam onda, ništa nisam uradio. Nisam neke milione zaradio, ali imam dovoljno da živim bezbrižno do kraja života. Čak i Еlena… Niti joj trebaju kola, niti stan, ima sve, ispričao je svojevremeno Mile Kitić za domaće medije.

Građani oprez: Lažni evri haraju tržištem

Građani oprez: Lažni evri haraju tržištem

Mile tad nije pomenuo kolika je cifra koja mu stiže iz Njemačke, ali kako je Kurir ranije otkrio u pitanju je 1.600 evra.

Mile Kitić je navodno, porez u Njemačkoj počeo da plaća 1994. godine jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za cijelu Еvropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Njemačkoj oko deset hiljada evra.

To je i ispričao jednom prilikom za medije, ali i da je platio kaznu upravo zbog neizmirenih obaveza.

Haos u bolnici: Trudnica pretukla dvije medicinske radnice i čistačicu

Haos u bolnici: Trudnica pretukla dvije medicinske radnice i čistačicu

– Ja sam se jednom opekao i od tada vodim računa. Iako nije bila moja greška, devedesetih sam zbog neplaćanja poreza morao da izmirim dug od 100.000 maraka sa kamatom. Inače, sad uredno plaćam porez u Njemačkoj, prema kojoj imam tu obavezu bez obzira ma to gdje nastupam, jer tamo imam prijavljeno mjesto boravka.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.