Tuga

Nikolu Rokvića nakon završetka hodočašća dočekale tragične vijesti

 • Izvor: Kurir
 • 25.05.2024. 21:40

Pjevač Nikola Rokvić uspešno je završio svoju misiju i poslije mesec dana hodočašća, tokom kojeg je prikupljeno više od 31 milion dinara, stigao je kod svetog Nektarija na Еginu.

Rokvić je, kada je stigao u manastir, od svoje djece dobio medalju, a u novoj objavi objasnio je koliko je ona za njega posebna. Kako je dalje naveo, napravila je jedna posebna osoba, za koju je potom saznao tragične vijesti.

"Pomislih u jednom momentu, kako je bilo našim precima, kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osjećali, preživjeli borbe a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to kume da zamisliš… Preživio si, radostan si, uspio si a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli…", rekao je Nikola i dodao:

"Dođoh do cilja... Dobih medalju od svoje djece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila… Velika radost!!! Duša moja je lebdjela predjelima Еgine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja", napisao je Rokvić, prenosi "Kurir".

Duško Tošić se oglasio o porukama koje je slao Severini: Еvo kako ih objašnjava

Duško Tošić se oglasio o porukama koje je slao Severini: Еvo kako ih objašnjava

"Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv. Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom riječi blaženopočivšeg patrijarha Pavla! 'Živite tako da kada se rodite, svi se smiju a kada odlazite, svi da plaču'. Znam da si na pravom putu!!! Vječna ti slava brate moj dobri", napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi.

Podsjetimo, najveća podrška tokom putovanja bila mu je porodica, a baš tako se zove i fondacija koju je osnovao sa suprugom, a koja će pomagati nezbrinutoj, bolesnoj i talentovanoj djeci. Svaki dan njegovog hodočašća pomno je pratila i cijela Srbija.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:00 Еmisija: Agrar

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

 • 08:30 Еmisija: ATV jutro

  Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

 • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 11:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.