Туга

Николу Роквића након завршетка ходочашћа дочекале трагичне вијести

 • Извор: Курир
 • 25.05.2024. 21:40

Пјевач Никола Роквић успешно је завршио своју мисију и послије месец дана ходочашћа, током којег је прикупљено више од 31 милион динара, стигао је код светог Нектарија на Егину.

Роквић је, када је стигао у манастир, од своје дјеце добио медаљу, а у новој објави објаснио је колико је она за њега посебна. Како је даље навео, направила је једна посебна особа, за коју је потом сазнао трагичне вијести.

"Помислих у једном моменту, како је било нашим прецима, када су се враћали живи из боја, како су се осјећали, преживјели борбе а најбољих пријатеља и сабораца нема… Оставили своје животе… Рекох баш тада куму Влади, можеш ли то куме да замислиш… Преживио си, радостан си, успио си а опет велики губитак, најближи пријатељи отишли…", рекао је Никола и додао:

"Дођох до циља... Добих медаљу од своје дјеце… Медаљу коју ми је направио мој брат Бранислав Бане Бабић! И баш у моменту када ми је стављена медаља, звона на цркви су зазвонила… Велика радост!!! Душа моја је лебдјела предјелима Егине… А моји ме у тим моментима сачуваше, сачуваше од тешког сазнања", написао је Роквић, преноси "Курир".

Душко Тошић се огласио о порукама које је слао Северини: Ево како их објашњава

Душко Тошић се огласио о порукама које је слао Северини: Ево како их објашњава

"Када је сунце зашло, морали су да ми кажу… Душа моја, срце моје, радост моја, Банџи мој, изненада нас је напустио баш на дан када сам стигао… Рођен на Светог Николаја, отишао на пренос моштију Св. Николаја… Душо моја, колико си бринуо о мени, колико си ме научио животу, 30 година смо друговали, толико си усадио својих емоција и музике у моју душу! Хвала ти! Хвала ти за све сигурности које си имао за нас! Хвала ти за другарство!! И морам ти рећи! У потпуности си испунио животом ријечи блаженопочившег патријарха Павла! 'Живите тако да када се родите, сви се смију а када одлазите, сви да плачу'. Знам да си на правом путу!!! Вјечна ти слава брате мој добри", написао је Никола Роквић у емотивној објави.

Подсјетимо, највећа подршка током путовања била му је породица, а баш тако се зове и фондација коју је основао са супругом, а која ће помагати незбринутој, болесној и талентованој дјеци. Сваки дан његовог ходочашћа помно је пратила и цијела Србија.

Пратите нас и путем Вибера

 • 08:00 Емисија: Аграр

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 08:30 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:00 Ловачки савети (Р)

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.