Fuad Backović Din

Poznati pjevač iz BiH se vjenčao za Amerikanca, pa nestao sa scene - Srećan sam

 • Izvor: Blic
 • 13.06.2024. 22:52

Mnogi pjevači i pjevačice u nekom trenutku karijere donijeli su odluke da se povuku sa javne scene i započnu potpuno nove živote, mimo očiju javnosti.

Za neke od njih se ne zna gdje su danas i šta rade, kao ni kako izgledaju, a neki su ipak i dalje na društvenim mrežama, bez obzira što su mikrofon okačili o klin.

Jedan od njih je sarajevski pjevač Fuad Backović Din, koji je godinama unazad u Americi.

Naime, nekadašnji član boj benda “Seven ap” šokirao je sve kada je objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent.

On danas živi sa svojim partnerom u vili sa bazenom u elitnom dijelu Los Anđelesa, te ne Instagramu nerijetko dijeli fotografije, a sudeći po njegovim objavama živi na visokoj nozi.

Inače, Din je promijenio profesiju i danas se bavi modom, te radi kao stilista za vjenčanja.

On se nedavno uključio u emisiju “Blic dan” gdje je progovorio o svom životu poslije mnogo godina u ilegali.

– Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me više ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promijenim život iz korijena. Dakle tako sam se doselio u Ameriku a ne na način na koji mnogi misle i pisu. Meni je ovde lijepo, srećan sam i ne namjeravam da se vraćam na muzičku scenu – rekao je on, prenosi Blic.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

 • 18:20 Čarolija Republike Srpske (ep.04)

  ''Čarolija Republike Srpske (ep.04)

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.