Фуад Бацковић Дин

Познати пјевач из БиХ се вјенчао за Американца, па нестао са сцене - Срећан сам

  • Извор: Блиц
  • 13.06.2024. 22:52

Многи пјевачи и пјевачице у неком тренутку каријере донијели су одлуке да се повуку са јавне сцене и започну потпуно нове животе, мимо очију јавности.

За неке од њих се не зна гдје су данас и шта раде, као ни како изгледају, а неки су ипак и даље на друштвеним мрежама, без обзира што су микрофон окачили о клин.

Један од њих је сарајевски пјевач Фуад Бацковић Дин, који је годинама уназад у Америци.

Наиме, некадашњи члан бој бенда “Севен ап” шокирао је све када је објавио да се због љубави са мушкарцем преселио на други континент.

Он данас живи са својим партнером у вили са базеном у елитном дијелу Лос Анђелеса, те не Инстаграму неријетко дијели фотографије, а судећи по његовим објавама живи на високој нози.

Иначе, Дин је промијенио професију и данас се бави модом, те ради као стилиста за вјенчања.

Он се недавно укључио у емисију “Блиц дан” гдје је проговорио о свом животу послије много година у илегали.

– Одлучио сам да се повучем са музичке сцене јер ме више ништа није ту фасцинирало и држао. Ја сам у Милану студирао, мода је моја велика љубав, онда сам само добио позив и зелену карту и одлучио да промијеним живот из коријена. Дакле тако сам се доселио у Америку а не на начин на који многи мисле и пису. Мени је овде лијепо, срећан сам и не намјеравам да се враћам на музичку сцену – рекао је он, преноси Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: