ATV

Pjevačica

Selma Bajrami: Korijeni su mi sa Kosova, ponosna sam na to

 • Izvor: Agencije
 • 03.12.2023. 20:55

Pjevačica Selma Bajrami gostovala je na televiziji "Fejs" gdje je progovorila o skandalu o kojem bruje domaći mediji, odnosno snimku koji je zapalio mreže, na kojem se vidi kako pokazuje dvoglavog orla, kojeg mnogi smatraju znakom "velike Albanije":

Ona je u emisiji otkrila da "nije nacionalista", ponovila da nije imala namjeru bilo koga da uvrijedi, ali i otkrila da "postoji mogućnost da je nekome zasmetala", jer se nedavno vratila na scenu i "zasijala".

"Moja familija i ja zadnjih par dana trpimo neviđeni linč, stres i drago mi je da imam priliku da kažem sve ovo, umirim oca, majku. Jako teško sam ovo podnijela, prva dva dana su bila horor, nisam znala kako da reagujem, na moju sreću, prijatelji iz Srbije su mi dali podršku", rekla je Selma i nastavila:

"To je bio nastup u hotelu, prije sedam, osam mjeseci, došli su sa bubnjevima... Ja imam repertoar gdje pjevam miks, ne zaustavljam se, i u jednom momentu sam zapjevala tu pjesmu. To je pjesma o momku koji se raduje svojoj ženi", rekla je Selma i objasnila da je "taj neki orao" dio koreografije.


Tragali za olupinom aviona MH370, našli nešto neočekivano

Tragali za olupinom aviona MH370, našli nešto neočekivano

"Meni se to činio kao dio koreografije, muzika me ponijela, plesala sam, veselila se i jednostavno ja trenutno ne mislim da sam napravila nešto loše, da ne ispadne da se pravdam. Napravila sam to nešto rukama što je izgledalo kao taj neki orao, neka provokacija. Ja nikad nisam imala namjeru da nekoga uvrijedim".


Iz Singapura došao na koncert Baje Malog Knindže: Prekrstio se i zapjevao na srpskom

Iz Singapura došao na koncert Baje Malog Knindže: Prekrstio se i zapjevao na srpskom

"Razmišljala sam i šta sam shvatila, prisutna sam u medijima u posljednje vrijeme, gostovala u najgledanijim emisijama, pretpostavljam, ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvrijedili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje".

Kako je rekla ona je "Bosanka", ali njeni "korijeni su sa Kosova" i ponosna je na to.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisije: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.