Legendarni fudbaler

Aguero se vraća fudbalu, dobio odobrenje doktora

  • 27.02.2024. 10:58

Legendarni argentinski fudbaler Sergio Aguero (35) ponovo će zaigrati fudbal jer je za to dobio dozvolu od kardiologa!

Aguero je bio primoran da prekine svoju karijeru prije nešto više od dvije godine, kada je nosio dres Barselone, a uzrok su bili srčani problemi.

Kardiolozi su sada procijenili da je njegovo stanje dosta dobro pa je Aguero dobio dozvolu da se vrati fudbalu, a nije dugo trebalo i da nađe klub.

Kako je javio Mundo Deportivo, Aguero je odmah dobio poziv još jedne ikone Karlosa Teveza, trenera Independientea, te će ovu sedmicu provesti na treninzima sa svojim d‌ječačkim klubom u kojem je napravio prve fudbalske korake i ponikao kao fudbaler.

Ronaldo kažnjen zbog vulgarnog ponašanja

Ronaldo kažnjen zbog vulgarnog ponašanja

Ukoliko Aguero bude na zadovoljavajućem nivou, najavljeno je i da će potpisati ugovor s argentinskim klubom pa ćemo ga tako vjerovatno ponovo gledati na travnjaku.

Podsjetimo, Aguero je karijeru prekinuo u decembru 2021. godine kada je na utakmici Barselone protiv Deportivo Alavesa osjetio jaku bol u grudnom košu. Pregledi su ustanovili srčane probleme zbog kojih legendarni Kun više nije smio igrati fudbal.

Sada će trenirati sa trećeplasiranom ekipom argentinskog šampionata, pošto Independiente ima 13 bodova nakon 7 odigranih kola, isto koliko i drugoplasirani River Plate i jedan manje od Argentinos Juniorsa.

Nakon Banjaluke i Zagreba, zemljotres i u Crnoj Gori

Nakon Banjaluke i Zagreba, zemljotres i u Crnoj Gori


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: