Легендарни фудбалер

Агуеро се враћа фудбалу, добио одобрење доктора

 • 27.02.2024. 10:58

Легендарни аргентински фудбалер Сергио Агуеро (35) поново ће заиграти фудбал јер је за то добио дозволу од кардиолога!

Агуеро је био приморан да прекине своју каријеру прије нешто више од двије године, када је носио дрес Барселоне, а узрок су били срчани проблеми.

Кардиолози су сада процијенили да је његово стање доста добро па је Агуеро добио дозволу да се врати фудбалу, а није дуго требало и да нађе клуб.

Како је јавио Мундо Депортиво, Агуеро је одмах добио позив још једне иконе Карлоса Тевеза, тренера Индепендиентеа, те ће ову седмицу провести на тренинзима са својим д‌јечачким клубом у којем је направио прве фудбалске кораке и поникао као фудбалер.

Роналдо кажњен због вулгарног понашања

Роналдо кажњен због вулгарног понашања

Уколико Агуеро буде на задовољавајућем нивоу, најављено је и да ће потписати уговор с аргентинским клубом па ћемо га тако вјероватно поново гледати на травњаку.

Подсјетимо, Агуеро је каријеру прекинуо у децембру 2021. године када је на утакмици Барселоне против Депортиво Алавеса осјетио јаку бол у грудном кошу. Прегледи су установили срчане проблеме због којих легендарни Кун више није смио играти фудбал.

Сада ће тренирати са трећепласираном екипом аргентинског шампионата, пошто Индепендиенте има 13 бодова након 7 одиграних кола, исто колико и другопласирани Ривер Плате и један мање од Аргентинос Јуниорса.

Након Бањалуке и Загреба, земљотрес и у Црној Гори

Након Бањалуке и Загреба, земљотрес и у Црној Гори


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска