Napadač Mančester Sitija

Aguero doživio saobraćajnu nesreću

  • 16.10.2019. 20:41

Napadač Mančester Sitija Serhio Aguero doživio je manju saobraćajnu nesreću iz koje je izašao bez ikakvih povreda, prenose mediji.

31-godišnjem Argentincu nije bila potrebna ljekarska pomoć poslije tog incidenta, pa bi on trebalo da bude u timu ‚Građana‘ za subotnje gostovanje Krista Palasu. Iz Sitija za „Rojters“ nisu željeli da komentarišu šta se desilo.

Aguero je ove nedjelje trenirao u Sitijevoj akademiji, pošto je zbog nepoznate povrede propustio prijateljske utakmice svoje reprezentacije.

„Serhio Aguero nije ovdje pošto ima problem sa povredom, pa ne trenira 100 odsto sa klubom“, rekao je selektor Argentine Lionel Skaloni.

Argentinac je prije dvije godine imao saobraćajnu nesreću u Amsterdamu u kojoj je slomio rebro, zbog čega dvije nedjelje nije igrao za Siti.

Ove sezone Aguero je upisao osam golova na isto toliko utakmica i dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa Tamijem Ejbrahamom iz Čelsija.

  • 10:00 Vaskršnja liturgija iz Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci

    'Vaskršnja liturgija iz Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci

  • 12:00 Vaskršnja priča

    '''Vaskršnja priča

  • 16:00 Vaskršnja poslanica 2024.

    'Vaskršnja poslanica 2024.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.