Na programu osam od 10 mitinga

Atletska sezona od avgusta do oktobra

  • 13.05.2020. 11:27

Prvi čovjek Svjetske atletske federacije Sebastijan Kou saopštio je da će atletska sezona ove godine trajati od avgusta do oktobra, a prvi miting biće održan 11. avgusta u Finskoj.

Dijamantska liga kreće tri dana kasnije u Monaku. Organizatori su poručili da će svaki miting biti organizovan pojedinačno i da neće biti konačnog proglašenja pobjednika, kao ni finala u Cirhu. Zbog pandemije virusa korona odgođeno je nekoliko takmičenja, a čini se kako će na kraju ipak biti organizovano osam od planiranih 10 mitinga. 

"Naš prvi prioritet je zdravlje i bezbijednost sportista. Zatim, želimo da pronađemo način da organizujemo međunarodna takmičenja ove godine, pošto oni predstavljaju izvor zarade za sportiste", rekao je Sebastijan Kou. 

Saopšteno je i da će u junu i julu na programu biti nekoliko nacionalnih takmičenja, ali do 11. avgusta definitivno neće biti međunarodnih takmičenja. 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program