Napadač Real Madrida

Azar na pripreme došao značajno ugojen

  • 29.07.2019. 18:09

Napadač Real Madrida Eden Azar prije početka priprema za novu sezonu stigao je u prestonicu Španije sa sedam kilograma viška.

Navijači Kraljevskog kluba su danima na društvenim mrežama komentarisali fizički izgled reprezentativca Belgije, koji se očigledno baš oputio tokom pauze i za kratko vrijeme značajno se ugojio.

Doskorašnji igrač Čelsija odigrao je tri utakmice za Real u Međunarodnom kupu šampiona, ali se nije upisao u strelce u duelima sa Bajernom (1:3), Arsenalom (2:2, 2:3 poslije penala) i Atletiko Madrida 3:7.

Belgijanac se poslije sedam sezona provedenih u dresu Plavaca preselio u Madrid za 100 miliona evra, a taj iznos bi mogao da poraste za dodatnih 45 miliona evra zbog bonusa.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler je potpisao ugovor do ljeta 2024.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.