Protiv Švicaraca za četvrt finale

Brčanska Mladost u osmini finala CEV kupa

  • 06.12.2018. 19:39

Brčanska Mladost plasirala se u osminu finala CEV kupa. Prolaz su potvrdili i drugom pobjedom protiv holandskog Oriona. Brčaci su na svom terenu slavili sa 3:1 uprkos lošijem otvaranju meča. Poslije gubitka prvog seta ubacili su u brzinu više i na kraju došli do trijumfa. 

Bili smo oprezni, ali ujedno i u grču. Da li zbog pritiska što smo napravili već pola posla tamo u Holandiji. Igrači su osjećali pritisak i borili smo se bukvalno protiv sebe i na kraju smo uspjeli - rekao je trener OK Mladost, Branko Mišić. 

Propustili smo šansu da ostvarimo povoljniji rezultat poručuju iz gostujućeg tima. Najvažniji poeni išli su na stranu našeg rivala. Oni su znali kako da prelome meč u svoju korist i iskoristili su naše oscilacije kaže trener Oriona Martin van Geverden.

"Počeli smo odlično, igrači su bila veoma borbeni u prvom setu. Naš blok je dobio funkcionisao, a svoj posao odrađivali su i tehničari. Potom su počele da se ređaju greške i tako smo omogućili našem protivniku da se vrati. Imali smo još neke prilike u nastavku, ali jednostavno nismo bili pravi kada se odlučivalo", kaže Van Geverden.

U osmini finala Mladost će igrati sa Švajcarskim Amrisvilom. Prvi meč na programu je u Švajcarskoj 24. decembra.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.