CEV Kup

Odbojkaši Mladosti bez četvrtfinala

  • 17.01.2019. 19:46

Iako im je pobjeda bila na dohvat ruke, odbojkaši brčanske Mladosti nisu uspjeli da nadjačaju švajcarski Lindaren ni u revanšu. Poraženi su sa 1:3 i tako ispali iz CEV takmičenja.  

Po setovima je bilo 24:26; 21:25: 25:21 i 18:25. Prvi set je bio odlučujući i nezvjestan do samog kraja. I baš kada se činilo  da će Brčačaci ostvariti istorijsku pobjedu i plasman u Čeledžu, napravili su dvije fatalne greške koje su ih skupo koštale. 

"Prvi set je bio fantastičan. Imali smo čak i set loptu da završimo taj set koji bi nas još više podigao. Možda, poslije toga ko zna šta bi bilo. Ali se događaju dvije greške u samoj završnici, dva vezana poena gdje smo izgubili direktno na njihov servis i poslije toga smo pali dole i nismo imali šanse da se vratimo, jer smo izgubili tamo 3:0, kaže Branko Mišić, trener OK „Mladost“ Brčko.

Švajcarci su zadovoljni otišli kući. Priznali su da su imali jakog protivnika. Brčaci su ih kažu  dobro namučili u oba meča. 

„Znali smo da će biti teško od početka. U prvom setu bili smo blizu poraza. Brčko je igralo dobro, ali mi smo bili za nijansu bolji, ali imali smo i više sreće. U drugom setu samo smo nastavili istim tempom , i sve je bilo jasno", rekao je Marko Klok, trener OK „Lindaren“, Amrisvil.

Mladost je prva muška ekipa u BiH koja se uspjela plasirati u osminu finala CEV-a. Bila je ovo šansa koju, kažu, nisu smjeli da propruste. Pred njima je nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH i odbrana titule bh šampiona. 

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.