Evroliga

Fener lako savladao Budućnost

  • 20.12.2018. 21:46

Košarkaši Fenerbahčea ubjedljivo su pobijedili Budućnosti u dvorani "Morača" u 14. kolu Evrolige - 89:65.

Podgoričani su prekinuli seriju od tri uzastopna trijumfa na svom terenu i poslije pobjeda protiv Baskonije, CSKA i Barselone u duelu sa moćnim timom Željka Obradovića ravnopravan rival bili su samo u prvom poluvremenu.

Podgoričani su zabilježili jedanaesti poraz u elitnom takmičenju, dok je Fener u prestonici Crne Gore zabilježio deseti uzastopni trijumf u elitnom klupskom takmičenju i sa skorom 13-1 lideri su takmičenja.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Jan Veseli sa 19 poena, uz 9 skokova, asistenciju i tri ukradene lopte, Žofri Lovernj je većinu od 17 poena postigao u posljednjoj četvrtini, a imao je još 6 skokova i 3 asistencije, Nikola Kalinić je upisao 8 poena (1/7 za dva, 2/4 za tri), uz 3 skoka i 2 asistencija za 25 minuta, dok je Marko Gudurić zabilježio 5 poena (1/1 za dva, 1/2 za tri), skok, asistencju i ukradenu loptu za 19 minuta.

Budućnost u sljedećem kolu 28. decembra gostuje Bajernu u Minehu, dok Fenerbahče istog dana u Istanbulu igra sa Real Madridom.

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina