Velika nagrada Rusije

Hamilton slavio u Sočiju

  • 30.09.2018. 14:59

Vozač Mercedesa Luis Hamilton slavio je u Sočiju na trci za Veliku nagradu Rusije.

Luis Hamilton došao je do pobjede u Rusiji, ali vozač dana definitivno je Maks Ferstapen koji je sa 19. mjesta stigao do šestog, čak je tokom dobrog dijela trke predvodio kolonu u Sočiju. Lijep način da vozač Red Bula proslavi 21. rođendan.

Drugo mjesto pripalo je drugom Mercedesu i Valteriju Botasu koji je svakako zaslužio da se nađe na pobjedničkom mjestu umjesto Hamiltona. Pred kraj trke Botas je dobio naređenje da propusti Hamiltona i tako ga "sačuva" na podijumu, ali je i sam očekivao drugačiji rasplet. 

Krug prije kraja pitao je da da li ima dozvolu za preticanje, ali je iz direkcije trke rečeno da pozicije ostaju kako jesu.

Botas nije bio zadovoljan i biće sigurno razgovora na ovu temu.

Treće mjesto pripalo vozaču Ferarija Sebastijanu Fetelu.

Prvih deset kompletirali su u Sočiju Kimi Raikonen, sjajni Maks Ferstapen, Danijel Rikardo, Šarl Lekler, Kevin Magnusen, Esteban Okon, Serhio Perez.

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 ATV intervju

    ''ATV intervju

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.