Velika nagrada Rusije

Hamilton slavio u Sočiju

  • 30.09.2018. 14:59

Vozač Mercedesa Luis Hamilton slavio je u Sočiju na trci za Veliku nagradu Rusije.

Luis Hamilton došao je do pobjede u Rusiji, ali vozač dana definitivno je Maks Ferstapen koji je sa 19. mjesta stigao do šestog, čak je tokom dobrog dijela trke predvodio kolonu u Sočiju. Lijep način da vozač Red Bula proslavi 21. rođendan.

Drugo mjesto pripalo je drugom Mercedesu i Valteriju Botasu koji je svakako zaslužio da se nađe na pobjedničkom mjestu umjesto Hamiltona. Pred kraj trke Botas je dobio naređenje da propusti Hamiltona i tako ga "sačuva" na podijumu, ali je i sam očekivao drugačiji rasplet. 

Krug prije kraja pitao je da da li ima dozvolu za preticanje, ali je iz direkcije trke rečeno da pozicije ostaju kako jesu.

Botas nije bio zadovoljan i biće sigurno razgovora na ovu temu.

Treće mjesto pripalo vozaču Ferarija Sebastijanu Fetelu.

Prvih deset kompletirali su u Sočiju Kimi Raikonen, sjajni Maks Ferstapen, Danijel Rikardo, Šarl Lekler, Kevin Magnusen, Esteban Okon, Serhio Perez.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.