ABA liga

Prvo slavlje Igokee u sezoni, Bajić donio radost

  • 03.11.2019. 19:53

Košarkaši Igokee pobijedili su Zadar rezultatom 79:71 (23:12, 13:23, 20:18, 23:18) u utakmici 5. kola regionalne ABA lige.

Peti put u trenerskoj karijeri Dragan Bajić je sjeo na klupu Aleksandrovčana i već u svom debiju u ovoj sezoni donio je pozitivnu promjenu.

Bio je ovo prvi trijumf Igokee u ovoj sezoni, dok je Zadra i dalje bez pobjede.

TOK MEČA: 

 I četvrta četrvtina je bila neizvjesna i dramatična. Ali, domaći igrači su bili bolji, igrali su odlično odbranu, koja im je na kraju i donijela slavlje. 

Rezultatska klackalica nastavljena je i u trećoj četvrtini. Ipak, na kraju trećeg perioda igre domaći košarkaši imaju prednost od tri poena - 56:53. 

U drugoj četvrtini Zadar je zaigrao mnogo bolje. I jedna i druga ekipa su igrale u serijama. Na kraju prvog poluvremena na semaforu je stajalo 36:35 za Igokeu.

Igokea je dobro počela meč i do kraja prve četvrtine stigla je do dvocifrene prednosti. Poslije prvih deset minuta igre rezultat je 23:12.

Tagovi:
  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok