Ol-star vikend

Jokić bolji od Vučevića, ali ne i od Tejtuma VIDEO

  • 17.02.2019. 09:38

Srpski centar Nikola Jokić učestvovao je u NBA Ol-star događaju "Takmičenje vještina". Nikola je u prvoj rundi eliminisao Vučevića, da bi potom izgubio od Džejsona Tejtuma.

Jokić je u prvoj rundi bio bolji od imenjaka Vučevića. Dvojica Nikola podjednako brzo su izveli tačno dodavanje (iz trećeg pokušaja), Vučević je potom brže istrčao i položio loptu u jedan koš, ali je potom promašio šut za tri poena.

Jokić je sačekao ishod Vučevićevog prvog pokušaja, da bi potom iz svog prvog puta pogodio trojku i prošao dalje.

Tejtum je potom u duelu bio bolji od Konlija, Jang je eliminisao Foksa, dok je Dončić nadmudrio Kuzmu.

U polufinalu Tejtum je bio bolji od Jokića. Ovoga puta Nikola je prvi pogodio pas i polaganje, imao prednost, ali nije pogodio prvi šut za tri poena, dok je Tejtum zaostatak nadoknadio upravo u tom segmentu i eliminisao srpskog predstavnika.

Tejtum je u finalu na sjajan način, šutem sa preko pola terena izbacio Janga i osvojio trofej u takmičenju vještina. 
 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program