Buenos Aires

Kecmanović ispao u polufinalu od Švarcmana

  • 06.03.2021. 21:11

Iako je Dijego Švarcman imao manje vreman za odmor, ipak je na teniskom turniru u Buenos Airesu rezultatom 6:0, 6:4 uspio lako da izađe na kraj sa Miomirom Kecmanovićem, koji je sinoć u teškom meču savladao zemljaka Lasla Đerea.

Prvi set je bio potpuni sumrak za mladog srpskog tenisera. Ništa nije uspijevao da pogodi i poslije svega 25 minuta, iskusniji Argentinac ga je "počastio s nulom" - 6:0.

U drugom setu je Kecmanović zaigrao kako zna, međutim u petom gemu, Švarcman koristi četvrtu brejk priliku i stiže do brejka.

Ni tada se ne predaje i ne posustaje mladi Srbin, uslijedila su dva neizvjesna i duga gema kada je Argentinac servirao, Srbin je čak propustio i dvije šanse da vrati brejk, usput je i na svoj servis spasio još dve brejk prilike za Švarcmana, koje su ujedno bile i meč lopte.

Ipak, u 10. gemu drugog seta, Argentinac je mirno i lagano odservirao za pobjedu i plasman u finale, poslije 83 minuta igre.

Tamo će igrati protiv zemljaka Fransiska Serundola, koji je u drugom polufinalu bio bolji od Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:1, po setovima 7:6, 3:6, 6:2.

Serundolo je napravio veliki uspjeh, jer je do finala došao iz kvalifikacija, tako da je do završnog meča ostvario već sedam pobjeda. 

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)