Ljut na sudiju

Kirjos: Gađao sam Nadala u grudi

  • 05.07.2019. 07:38

Nik Kirjos rekao je na konferenciji za medije da je namjerno gađao Rafaela Nadala u grudi na meču drugog kola Vimbldona.

Australijski teniser je u trećem setu, izgleda, namjerno gađao u tijelo španskog igrača jer "ima veliki broj Gren slemova i može da primi jednu lopticu na grudi".

"Želio sam da ga pogodim u grudi. Zašto bih mu se izvinio? Koliko Gren slemova ima? Može da primi lopticu na grudi", odgovorio je Kirjos novinaru.

Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je poslije velike borbe pobijedio Nika Kirjosa – 6:3, 3:6, 7:6 (5), 7:6 (3).

"Uvijek sam spreman da izađem na teren i pružim navijačima šou. Bio je ovo sjajan meč. Uživao sam igrajući, mnogo je ljudi gledalo duel. Ali, probudiću se sutra i pojaviće se nešto negativno o meni", kaže Kirjos.

Australijski teniser pohvalio je igru drugog teniser sveta.

"Znam šta mogu da uradim, a znam i da nisam veliki profesionalac. Mnogo stvari moram da ispravim da bih bio Gren slem šampion. Danas sam ostavio sve na terenu. Ne mogu da budem razočaran. On je veliki šampion i igrao je sjajno važne poene, zato spada među najveće", rekao je Australijanac.

Kirjos se potom i dotakao sudije Dumusue, s kojim je imao žustre rasprave.

"Sudija je bio užasan. Zašto bih ja čekao Rafu da se namjesti kada ja serviram?", upitao je Kirjos, koji za ovo ima pravo jer je Nadal koristio previše vremena između poena.

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.