Turnir u Gštadu

Laslo Đere eliminisao Bornu Ćorića

  • 26.07.2018. 15:35

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtinu finala turnira u Gštadu pošto je poslije borbe u tri seta bio bolji od Hrvata Borne Ćorića – 6:4, 1:6, 6:1.

Srbin, 101. igrač sveta, savladao je kolegu iz Hrvatske, trenutno 21. reket planete, poslije nešto manje od dva časa igre.

Laslo je nastavio da diže formu i da igra sve bolje pred drugi dio teniske sezone, izborivši drugo uzastopno četvrtfinale na turnirima iz serije 500, poslije hrvatskog Umaga, pa ga čeka novi skok na ATP listi.

U borbi za polufinale čeka ga Viktor Galović, još jedan Hrvat, koji je mjesto na turniru dobio kao "srećni gubitnik" pošto je prethodno poražen u kvalifikacijama.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program