Fizioteraput prvog tenisera svijeta

Miljan Amanović za ATV pred finale Rolan Garosa: Novak je spreman za pohod na titulu 

  • 12.06.2021. 20:18

Novak Đoković i Stefanos Cicipas sutra će ukrstiti rekete u finalu Rolan Garosa, a kako je tekao dan oporavka od maratonskog duela sa Rafaelom Nadalom, za ATV je otkrio fizioteraput prvog tenisera svijeta Miljan Amanović.

Poručuje da je Novak dan iskoristio da prikupi energiju, kako bi na što boljem nivou dočekao predstojeći okršaj.   

"Novak se trenutno osjeća dobro, odlično je prošao kroz fazu oporavka. Bez obzira što smo sinoć sve završili oko tri sata poslije ponoći. Fokus je danas bio na odmoru i kvalitetnom spavanju. Primijenjeno je sve što se tiče metoda koje inače koristimo za oporavak. Prije podne smo iskoristili za lagano opuštanje, a poslijepodnevno vrijeme za neku vrstu aktivnog oporavka. Jako sam zadovoljan njegovim trenutnim stanjem, kao i cijeli tim. Pred nama je sutra još jedan veliki meč i Novak je spreman", rekao je Amanović.    

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.