Fizioteraput prvog tenisera svijeta

Miljan Amanović za ATV pred finale Rolan Garosa: Novak je spreman za pohod na titulu 

  • 12.06.2021. 20:18

Novak Đoković i Stefanos Cicipas sutra će ukrstiti rekete u finalu Rolan Garosa, a kako je tekao dan oporavka od maratonskog duela sa Rafaelom Nadalom, za ATV je otkrio fizioteraput prvog tenisera svijeta Miljan Amanović.

Poručuje da je Novak dan iskoristio da prikupi energiju, kako bi na što boljem nivou dočekao predstojeći okršaj.   

"Novak se trenutno osjeća dobro, odlično je prošao kroz fazu oporavka. Bez obzira što smo sinoć sve završili oko tri sata poslije ponoći. Fokus je danas bio na odmoru i kvalitetnom spavanju. Primijenjeno je sve što se tiče metoda koje inače koristimo za oporavak. Prije podne smo iskoristili za lagano opuštanje, a poslijepodnevno vrijeme za neku vrstu aktivnog oporavka. Jako sam zadovoljan njegovim trenutnim stanjem, kao i cijeli tim. Pred nama je sutra još jedan veliki meč i Novak je spreman", rekao je Amanović.    

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?