Slučajno snimio biciklista

Novi snimak mjesta pogibije Kobija Brajanta

  • 12.02.2020. 08:21

Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro ljudi tragično su izgubili živote u padu helikoptera u blizini Los Anđelesa.

Helikopter je udario u brdo u Kalabasasu jer je leteo prenisko, a pilot nije mogao dobro da iskoordiniše let i napravi konekciju sa centralom kako bi se nesreća izbjegla.

Iako je odmah bilo dosta slika i snimaka sa mjesta nesreće, sada se pojavio još jedan koji je slučajno snimio biciklista koji je prolazio u blizini nesreće.

Podsjetimo,  Kobi Brajant sahranjen je zajedno sa ćerkom Đijanom na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. Sahrana je bila zatvorena za javnost, a prisustvovala je samo porodica slavnog košarkaša.

Zanimljivo je da je zvanični oproštaj od Brajanta, Đijane i ostalo sedmoro poginuliih zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu gde će biti zapravo "Proslava života" a ne komemoracija.

Međutim, nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa i reprezentativac Sjedinjenih Država i njegova 13-godišnja ćerka sahranjeni prošlog petka u Korona Del Maru.

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)