Stravičan pad ski-skakača u Sloveniji

  • 25.03.2021. 18:46

Norvežanin Danijel Andre Tande doživio je stravičan pad na Planici na predzadnjem takmičenju Svjetskog kupa u skijaškim skokovima.

Tande je izgubio ravnotežu odmah nakon što je poletio sa skakaonice te je pri brzini od 102 kilometra na čas pao na bok na stazu i odklizao skroz do dna skakaonice.

Tande se nekoliko puta okrenuo oko sebe, prevrtao se i čini se kao da je izgubio svijest. U pomoć su mu odmah priskočili ljekari te je ubrzo helikopterom prevezen u bolnicu u Ljubljanu.

"Danielovo stanje je stabilno, a u bolnici će odraditi dalje pretrage. Više informacija biće dostupno kasnije poslijepodne", objavio je FIS na svom Twitter nalogu.

Tande je prije ovog mitinga bio 11. u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program