Stravičan pad ski-skakača u Sloveniji

  • 25.03.2021. 18:46

Norvežanin Danijel Andre Tande doživio je stravičan pad na Planici na predzadnjem takmičenju Svjetskog kupa u skijaškim skokovima.

Tande je izgubio ravnotežu odmah nakon što je poletio sa skakaonice te je pri brzini od 102 kilometra na čas pao na bok na stazu i odklizao skroz do dna skakaonice.

Tande se nekoliko puta okrenuo oko sebe, prevrtao se i čini se kao da je izgubio svijest. U pomoć su mu odmah priskočili ljekari te je ubrzo helikopterom prevezen u bolnicu u Ljubljanu.

"Danielovo stanje je stabilno, a u bolnici će odraditi dalje pretrage. Više informacija biće dostupno kasnije poslijepodne", objavio je FIS na svom Twitter nalogu.

Tande je prije ovog mitinga bio 11. u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм