TV turnira šampiona

Vojvodina prvi finalista

  • 17.08.2018. 21:58

Rukometaši Vojvodine prvi su finalisti 50. međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona "Doboj 2018".

U odlučujućem susretu Vojvodina je pobijedila Kolding sa 25:19, ostvarivši drugi trijumf na turniru i osvojivši prvo mjesto u grupi B. Tri tima imala su po šest bodova, a šampion Srbije imao je bolju gol razliku, u odnosu na Izviđač i Hapoel.

Novosađani su odigrali dobra meč u kojem su konstantno bili u vodstvu, a prvo ime susreta bio je sjajni čuvar mreže "lala" Svetislav Verkić koji je zabilježio 18 odbrana, a uspio se i dva puta upisati u strijelce. Raspoložen je bio i Stanković sa sedam pogodaka, dok su kod rukometaša iz Danske nešto bolji od ostalih bili Nordan i Irving sa po četiri pogotka.

U drugom meču dana domaćin Sloga poražen je od Kopera 34:24.

U posljednjem današnjem meču igraju Tatran Prešov (Slovačka) i CSM Steaua (Rumunija).

Posljednjeg dana turnira, u subotu, 18. avgusta, od 10.00 časova biće odigrana utakmica za sedmo mjesto, od 12.00 časova za peto, a od 18.00 časova za treće mjesto.

Finalna utakmica planirana je za 20.30 časova, poslije čega slijedi ceremonija svečanog zatvaranja turnira.

Dobojski međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar i Evropske i Svjetske rukometne federacije.

Prošlogodišnji pobjednik dobojskog turnira je ekipa Koldinga iz Danske.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program