Za dres sa potpisom Majkla Džordana 216.000 dolara

  • 20.04.2020. 21:30

Dres s potpisom po mnogima najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana, koji je nosio igrajući za "Dream Team" na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine, prodat je za 216.000 dolara, objavila je aukcijska kuća "Robert Edvard", prenosi SeeBiz.

Aukcija za Džordanov dres iz Barselone poklopila se s premijerom na TV stanici ESPN dokumentarnog filma "Posljednji ples", koji govori o trofejnoj generaciji Čikago Bulsa koja je između 1991. i 1998. godine osvojila šest naslova prvaka NBA.

Aukcija je trajala dvije nedjelje, a početna cijena za dres bila je 25.000 dolara.

"Majkl Džordan je najveća sportska ikona svih vremena. Kolekcionari su iskoristili rijetku priliku da dođu u vlasništvo njegovog dresa koji je nosio igrajući za najbolji košarkaški tim ikad sastavljen", objavio je Brajan Dvajer, predsjednik kuće "Robert Edvard", specijalizovane za prodaju skupocjenih sportskih predmeta koji se pamte.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Po svijetu sa Robertom (R)

    Po svijetu sa Robertom (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)