Veliki ljudi

Za pomoć malom Gavrilu - Ilić i Milijaš razmijenili dresove

  • 15.04.2021. 12:51

Proslavljeni fudbaleri Crvene zvezde i Partizana Nenad Milijaš i Saša Ilić još jednom su pokazali kako “vječiti rivali” treba da se ponašaju van terena.

Veliki rivali na terenu su se naime uključili u humanitarnu akciju pomoći mladom Gavrilu Đurđeviću kome je za liječenje od spinalne mišićne atrofije potrebno 2.5 miliona evra.

Akcija je uveliko u toku, a na aukciji su bili i njihovi dresovi koji su dostizali cijenu od nekoliko stotina evra. Na kraju su Milijaš i Ilić odlučili da sami povećaju cijenu i da li su po 1.000 evra za dres vječitog rivala.

L E G E N D E ! ❤️👏🏻

Kraj aukcije za dresove Milijaša i Ilića pozitivno nas je iznenadio jer smo shvatili da je dres Ilića kupio Milijaš, a Milijašev dres kupio je Ilić! 😱

Oni su se danas susreli kako bi razmenili dresove, a sva licitirana sredstva idu za Gavrila! BRAVO!!! ❤️ pic.twitter.com/h5nyVJcBAT

Nakon što su uplatili sredstva, preuzeli su dresove a onda ih zamijenili i tako pokazali da se vječiti rivali trebaju poštovati. A najbitnije da su pomogli liječenje mladom Gavrilu.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.