Nema dogovora

Deložacija parkinga u Banjaluci zakazana za sutra

  • Izvor: ATV
  • 19.10.2023. 20:35

Održan je sastanak gradonačelnika Banjaluke sa svim političkim strankama koje učestvuju u radu Skupštine Grada i predstavnicima rukovodstva „Autoprevoza“ u vezi sa iznalaženjem rješenja pitanja gradskog parkinga na lokaciji Stare autobuske stanice i okolnih parcela, oko kojih se godinama spore Grad i preduzeće „Autoprevoz“.

Dalji koraci zavise od deložacije parkinga na Staroj autobuskoj stanici, koja je zakazana za sutra, u 7.00 časova.

„Sutra se suočavamo sa trećom deložacijom, težak period, ne može čovjek osjećati radosno, a šta god da kažete nešto morate izgubiti. Mi ćemo sutra, ja ću se kao gradonačelnik na deložaciji pojaviti, naravno pozvati rukovodstvo Skupštine grada da tu budemo i da pokušamo u tom trenutku uraditi ono što se može uraditi.“, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke. 

 „Već smo odavno trebali da budemo u posjedu jer je to naša imovina, a grad svih ovih godina naplaćuje parking na imovini koja je u vlasništvu Autoprevoza. Treća deložacija koja je zakazana za sutra u 7 sati, a prva je bila još u aprilu.Kkad pogledamo, imali smo šest mjeseci perioda od aprila do danas, mogli smo da sjedamo, mi smo uvijek bili spremni odazvati se na bilo kakav razgovor na ovu temu, evo i danas smo došli što govori da je naša namjera iskrena da nađemo kompromisno rješenje“, rekao je Sladomir Đurić, direktor "Autoprevoza".

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.