Нема договора

Деложација паркинга у Бањалуци заказана за сутра

  • Извор: АТВ
  • 19.10.2023. 20:35

Одржан је састанак градоначелника Бањалуке са свим политичким странкама које учествују у раду Скупштине Града и представницима руководства „Аутопревоза“ у вези са изналажењем рјешења питања градског паркинга на локацији Старе аутобуске станице и околних парцела, око којих се годинама споре Град и предузеће „Аутопревоз“.

Даљи кораци зависе од деложације паркинга на Старој аутобуској станици, која је заказана за сутра, у 7.00 часова.

„Сутра се суочавамо са трећом деложацијом, тежак период, не може човјек осјећати радосно, а шта год да кажете нешто морате изгубити. Ми ћемо сутра, ја ћу се као градоначелник на деложацији појавити, наравно позвати руководство Скупштине града да ту будемо и да покушамо у том тренутку урадити оно што се може урадити.“, рекао је Драшко Станивуковић, градоначелниk Бањалуке. 

 „Већ смо одавно требали да будемо у посједу јер је то наша имовина, а град свих ових година наплаћује паркинг на имовини која је у власништву Аутопревоза. Трећа деложација која је заказана за сутра у 7 сати, а прва је била још у априлу.Ккад погледамо, имали смо шест мјесеци периода од априла до данас, могли смо да сједамо, ми смо увијек били спремни одазвати се на било какав разговор на ову тему, ево и данас смо дошли што говори да је наша намјера искрена да нађемо компромисно рјешење“, рекао је Сладомир Ђурић, диреkтор "Аутопревоза".

Пратите нас и путем Вибера