Humanitarno veče “Poznati služe” u četvrtak u Banjaluci

  • 17.12.2023. 12:03

Humanitarno veče “Poznati služe” biće održano u četvrtak, 21. decembra u Stepa baru u Banjaluci.

Humanitarno veče “Poznati služe” biće održano u četvrtak, 21. decembra u Stepa baru u Banjaluci.

Domaćin će biti Predrag Stanković, osnivač Kluba borilačkih sportova “HЕKTOR” i glavni organizator poznatog borilačkog događaja “HЕKTOR FIGHT NIGHT”, koji već preko 20 godina figurira u svijetu sporta – kao takmičar, trener, organizator, mentor i menadžer, piše Banjaluka.com.

Karakterišu ga kao čovjeka koji je svojim ličnim naporom očuvao i razvio borilački sport u Republici Srpskoj – a njegovo ime upisano je najsjajnijim slovima u istoriju kik-boksa na našim prostorima  zahvaljujući dostignućima koje je ostvario sa svojim takmičarima. Rame uz rame, Predrag Stanković i Denis Marjanović, stigli su do zlatne medalje sa Svjetskog prvenstva i do titule šampiona svijeta u WKU verziji – dok su dokazali da u Klubu borilačkih sportova “HЕKTOR” postoji svjetski kvalitet kada su 2016. godine u Zagrebu osvojili šampionski pojas organizacije “Final Fight Championship”.

Sa svojim borcima iz “Hektor team”, Predrag Stanković osvojio je i titulu šampiona borilačke organizacije “Megdan fajting“, uz zlatna odličja sa amaterskih i profesionalnih takmičenja iz brojnih zemalja širom Еvrope, Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije. Uz to, već preko deset godina uspješno organizuje borilačke sportske događaje – naročito “Hektor fajt najt” koji je 2022. godine proglašen za najbolju sportsku manifestaciju u Republici Srpskoj!

U svoje slobodno vrijeme, Predrag Stanković se bavi dobrotvornim radom – kroz brojne humanitarne akcije organizovane daleko od očiju javnosti, ali je i jedan od glavnih učesnika poduhvata prve ekipe Hodočasnika iz Grada Laktaši koji su 2022. godine prepješačili rutu od mjesta Veliko Blaško sve do Manastira Ostrog, a 2023. godine do manastira Tumane – pod sloganom njihove akcije “Za Acine korake” tj. oporavak njihovog prijatelja od teške povrede kičmenog stuba.Pomoć za porodicu Gašić

“Uvijek otvoren za nove ideje i spreman da prihvati nove prilike, Predrag Stanković entuzijastično očekuje decembarsko zabavno-humanitarno veče “Poznati služe” koje organizujemo u saradnji sa organizacijom “Srbi za Srbe” i poziva sve ljude koji su svjesni da naše malo nekome znači puno – da se pridruže kako bismo zajedno pomogli da porodica Gašić iz Zalužana što prije dobije svoj krov nad glavom”, kazali su iz Stepa bara.

Podsjećamo, ideja ovih večeri je da se uz druženje i dobru atmosferu, domaćin večeri, najčešće ličnost poznata u širem regionu, potrudi da ugosti i zabavi sve goste, a sav dobrotvorni prilog koji se prikupi na kraju večeri ide u humanitarne svrhe posredstvom HO “Srbi za Srbe“.

Pratite nas i putem Vibera