Хуманитарно вече “Познати служе” у четвртак у Бањалуци

  • 17.12.2023. 12:03

Хуманитарно вече “Познати служе” биће одржано у четвртак, 21. децембра у Степа бару у Бањалуци.

Хуманитарно вече “Познати служе” биће одржано у четвртак, 21. децембра у Степа бару у Бањалуци.

Домаћин ће бити Предраг Станковић, оснивач Клуба борилачких спортова “ХЕКТОР” и главни организатор познатог борилачког догађаја “ХЕКТОР FIGHT NIGHT”, који већ преко 20 година фигурира у свијету спорта – као такмичар, тренер, организатор, ментор и менаџер, пише Бањалука.цом.

Карактеришу га као човјека који је својим личним напором очувао и развио борилачки спорт у Републици Српској – а његово име уписано је најсјајнијим словима у историју кик-бокса на нашим просторима  захваљујући достигнућима које је остварио са својим такмичарима. Раме уз раме, Предраг Станковић и Денис Марјановић, стигли су до златне медаље са Свјетског првенства и до титуле шампиона свијета у WKU верзији – док су доказали да у Клубу борилачких спортова “ХЕКТОР” постоји свјетски квалитет када су 2016. године у Загребу освојили шампионски појас организације “Final Fight Championship”.

Са својим борцима из “Хектор теам”, Предраг Станковић освојио је и титулу шампиона борилачке организације “Мегдан фајтинг“, уз златна одличја са аматерских и професионалних такмичења из бројних земаља широм Европе, Сједињених Америчких Држава и Руске Федерације. Уз то, већ преко десет година успјешно организује борилачке спортске догађаје – нарочито “Хектор фајт најт” који је 2022. године проглашен за најбољу спортску манифестацију у Републици Српској!

У своје слободно вријеме, Предраг Станковић се бави добротворним радом – кроз бројне хуманитарне акције организоване далеко од очију јавности, али је и један од главних учесника подухвата прве екипе Ходочасника из Града Лакташи који су 2022. године препјешачили руту од мјеста Велико Блашко све до Манастира Острог, а 2023. године до манастира Тумане – под слоганом њихове акције “За Ацине кораке” тј. опоравак њиховог пријатеља од тешке повреде кичменог стуба.Помоћ за породицу Гашић

“Увијек отворен за нове идеје и спреман да прихвати нове прилике, Предраг Станковић ентузијастично очекује децембарско забавно-хуманитарно вече “Познати служе” које организујемо у сарадњи са организацијом “Срби за Србе” и позива све људе који су свјесни да наше мало некоме значи пуно – да се придруже како бисмо заједно помогли да породица Гашић из Залужана што прије добије свој кров над главом”, казали су из Степа бара.

Подсјећамо, идеја ових вечери је да се уз дружење и добру атмосферу, домаћин вечери, најчешће личност позната у ширем региону, потруди да угости и забави све госте, а сав добротворни прилог који се прикупи на крају вечери иде у хуманитарне сврхе посредством ХО “Срби за Србе“.

Пратите нас и путем Вибера