Pružni prelaz

Nesavjesni vozač polomio polubranik u Zalužanima

  • Izvor: ATV
  • 13.11.2023. 15:21

Nesavjesni vozač polomio je polubranik na pružnom prelazu u Zalužanima nakon što je poslije loše procjene pokušao da se vrati u rikverc.

"Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati pre svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica. Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj meri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu", saopštili su iz Željeznica Republike Srpske.

Drama u Vašingtonu: Agenti Tajne službe pucali

Drama u Vašingtonu: Agenti Tajne službe pucali

Oni najoštrije osuđuju ovakva postupanja učesnika u saobraćaju i ponovo apeluju da svi budu odgovorni prema sebi i drugim i da se obavezno zaustave ispred putnog prelaza.

Smanjena kazna pedofilu koji je obljubio tri sestre!

Smanjena kazna pedofilu koji je obljubio tri sestre!

"Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na putnim prelazima", poručili su iz ŽRS.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.