Zbog litije

Obustave saobraćaj u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 19.01.2024. 07:55

Zbog održavanja svečane litije povodom Bogojavljenja danas će doći do obustave saobraćaja u pojedinim dijelovima Banjaluke.

Saobraćaj će biti obustavljen od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre, gdje će biti organizovano plivanje za Časni krst.

Od 11 do 14 časova saobraćaj će, prema najavi iz Auto-moto saveza Republike Srpske, u gradu na Vrbasu biti obustavljen u ulicama kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice braće Mažar i majke Marije, zatim Marije Bursać, na dijelu od Kninske do kralja Petra Prvog Karađorđevića, Bulevarom cara Dušana, na dijelu od Kninske ulice do Ulice Đure Daničića, te Teodora Kolokotronisa, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra.

Biće zatvorena i Ulica Patra, na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Ulice Mirka Kovačevića, Ulica Isaije Mitrovića, na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Ulice Patre i ulica Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Ljupka Račića, Braće i sestara Kapor i 22. Aprila.

"Molimo učesnike u saobraćaju na oprez i razumijevanje“, naveli su iz AMS Srpske.

Podsjećamo, centralna proslava Bogojavljenja u Banjaluci počinje u devet časova Svetom arhijerejskom liturgijom u Hramu Hrista Spasitelja.

Zatim u 12 časova ispred Hrama ulicama Banjaluke kreće litija.

Danas je Bogojavljenje: Počinju dani pogodni za vjenčanja

Danas je Bogojavljenje: Počinju dani pogodni za vjenčanja


Vjerovanje kaže: Vrijeme na Bogojavljenje određuje kakva će biti godina

Vjerovanje kaže: Vrijeme na Bogojavljenje određuje kakva će biti godina


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.