Tema dana

Opozicija mašta o jedinstvu

  • Izvor: ATV
  • 29.02.2024. 20:03

U opoziciji se svađa, proziva i vrijeđa ko s kim stigne.

Postavlja se pitanje koliko je jedinstvo opozicije moguće na lokalnim izborima u Banjaluci i koliko je realno da imaju jednog kandidata.

Sudeći po izjavama koje su uputili jedni drugima, nikakve. Ko će na koju stranu očigledno ni sami ne znaju. Jedni su u dilemi, drugi sigurni u jedinstvo, treći i četvrti znaju koga neće podržati a svi zajedno razmišljaju o svojim kandidatima. 

O pobjedi na ovaj način mogu samo da maštaju, kao što to i dan danas radi Jelena Trivić. Put ka ozbiljnom rezultatu dobro su omanuli. Za stanje u opoziciji, najbučnijem ,među njima kriv je Draško Stanivuković. 

Nebojša Vukanović jasno poručuje svom nekadašnjem dobrom drugaru i saborcu da na ovim izborima na njegovu podršku može da zaboravi. Upozorava i PDP. 

Kojim putem bi SDS ne zna se odavno. Trenutno čekaju odluku PDP-a da li će kandidat biti Draško Stanivuković. Zbog toga su  u dilemi  da li da imaju svog kandidata ili će kao i dosad podržati tuđe.

Na ovo drugo se odavno svelo njihovo postojanje u Banjaluci. Koga bi mogli uopšte predložiti potpuno je nepoznato, jer su prošle godine ostali bez jedinog odbornika u skupštini grada i tako praktično nestali u Banjaluci. 

A da će opozicija imati jednog kandidata siguran je Igor Crnadak. Jedinstva nema u sopstvenoj partiji ali zato o ovom kompletnom opozicionom ne prestaje da mašta. I sigurno mu ništa drugo ni ne preostaje. Iako PDP tek treba da donese odluku o kandidatu, Draško Stanivuković već na sva zvona objavljuje da on ima jednoglasnu podršku za obnovu mandata. 

I dok se međusobno prepucavaju i vrijeđaju Milorad Dodik sve je sigurniji u pobjedu. Njihovo djelovanje i ponašanje samo je kaže Dodik ružna stranica i mrlja u istoriji Republike Srpske.

Opozicija je poručuje pokazala da ne razumije i ne zna da je interes srpskog naroda na prvom mjestu ali je zato mnogo bitnije od toga da narod Srpske razumije ko  jedini može da ga predstavlja i ko vodi dosljednu i odlučnu politiku u interesu srpskog naroda. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!