Тема дана

Опозиција машта о јединству

  • Извор: АТВ
  • 29.02.2024. 20:03

У опозицији се свађа, прозива и вријеђа ко с ким стигне.

Поставља се питање колико је јединство опозиције могуће на локалним изборима у Бањалуци и колико је реално да имају једног кандидата.

Судећи по изјавама које су упутили једни другима, никакве. Ко ће на коју страну очигледно ни сами не знају. Једни су у дилеми, други сигурни у јединство, трећи и четврти знају кога неће подржати а сви заједно размишљају о својим кандидатима. 

О побједи на овај начин могу само да маштају, као што то и дан данас ради Јелена Тривић. Пут ка озбиљном резултату добро су оманули. За стање у опозицији, најбучнијем ,међу њима крив је Драшко Станивуковић. 

Небојша Вукановић јасно поручује свом некадашњем добром другару и саборцу да на овим изборима на његову подршку може да заборави. Упозорава и ПДП. 

Којим путем би СДС не зна се одавно. Тренутно чекају одлуку ПДП-а да ли ће кандидат бити Драшко Станивуковић. Због тога су  у дилеми  да ли да имају свог кандидата или ће као и досад подржати туђе.

На ово друго се одавно свело њихово постојање у Бањалуци. Кога би могли уопште предложити потпуно је непознато, јер су прошле године остали без јединог одборника у скупштини града и тако практично нестали у Бањалуци. 

А да ће опозиција имати једног кандидата сигуран је Игор Црнадак. Јединства нема у сопственој партији али зато о овом комплетном опозиционом не престаје да машта. И сигурно му ништа друго ни не преостаје. Иако ПДП тек треба да донесе одлуку о кандидату, Драшко Станивуковић већ на сва звона објављује да он има једногласну подршку за обнову мандата. 

И док се међусобно препуцавају и вријеђају Милорад Додик све је сигурнији у побједу. Њихово дјеловање и понашање само је каже Додик ружна страница и мрља у историји Републике Српске.

Опозиција је поручује показала да не разумије и не зна да је интерес српског народа на првом мјесту али је зато много битније од тога да народ Српске разумије ко  једини може да га представља и ко води досљедну и одлучну политику у интересу српског народа. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.