Nakon sjednice Predsjedništva stranke

PDP prelomio: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

  • Izvor: ATV
  • 08.04.2024. 17:28

Kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima biće Draško Stanivuković.

Saopšteno je ovo na konferenciji za novinare nakon sjednice Predsjedništva PDP-a koja je održana u Banjaluci.

"Predsjedništvo PDP-a je donijelo odluku. Nakon iscrpne, zdrave, mudre i zrele diskusije odlučili smo da naš kandidat na izborim za gradonačelnika na izborima za gradonačelnika Banjaluke bude Draško Stanivuković - potpredsjednik partije, aktuelni gradonačelnik Banjaluke i čovjek koji je pobijedio 2020. godine i očekujemo da će i ove godine odnijeti važnu i veliku pobjedu za Banjaluku“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima zahvalio se na podršci koju je dobio za novi izazov koji je pred njim.

"Imam najveću vjeru da će ovo biti snažna politička utakmica sa izvjesnim političkim rezultatom“, rekao je Stanivuković.

Na konferenciji za medije koja je održana nakon sjednice Predsjedništva PDP-a u Banjaluci nije se pojavio potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Konferenciji za medije nije prisustvovao ni potpredsjednik PDP-a i odbornik ove partije u Skupštini grada Banjaluka Milko Grmuša koji nije želio pred našu kameru.

"Ja sam svoje već rekao", kratko je okupljenim novinarima poručio Grmuša.

Borenović je kasnije rekao da Crnadak i Grmuša nisu sa njima na konferenciji zato što su otišli da zauzmu mjesto u restoranu gdje će svi zajedno na ručak.

Pratite nas i putem Vibera