Након сједнице Предсједништва странке

ПДП преломио: Станивуковић кандидат за градоначелника Бањалуке

  • Извор: АТВ
  • 08.04.2024. 17:28

Кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима биће Драшко Станивуковић.

Саопштено је ово на конференцији за новинаре након сједнице Предсједништва ПДП-а која је одржана у Бањалуци.

"Предсједништво ПДП-а је донијело одлуку. Након исцрпне, здраве, мудре и зреле дискусије одлучили смо да наш кандидат на изборим за градоначелника на изборима за градоначелника Бањалуке буде Драшко Станивуковић - потпредсједник партије, актуелни градоначелник Бањалуке и човјек који је побиједио 2020. године и очекујемо да ће и ове године однијети важну и велику побједу за Бањалуку“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Актуелни градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима захвалио се на подршци коју је добио за нови изазов који је пред њим.

"Имам највећу вјеру да ће ово бити снажна политичка утакмица са извјесним политичким резултатом“, рекао је Станивуковић.

На конференцији за медије која је одржана након сједнице Предсједништва ПДП-а у Бањалуци није се појавио потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак.

Конференцији за медије није присуствовао ни потпредсједник ПДП-а и одборник ове партије у Скупштини града Бањалука Милко Грмуша који није желио пред нашу камеру.

"Ја сам своје већ рекао", кратко је окупљеним новинарима поручио Грмуша.

Бореновић је касније рекао да Црнадак и Грмуша нису са њима на конференцији зато што су отишли да заузму мјесто у ресторану гдје ће сви заједно на ручак.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм